Information about shopping

Vásárlással, megrendeléssel kapcsolatos információk

 

A termékek személyesen átvehető a Garota Kft. 6230 Soltvadkert, Szentháromság 98/1. címen munkanapokon hétfőtől-csütörtökig 7.30-15.30 óra, pénteken 7.30-14 óra között.

Rendelés esetén az MPL illetve a GLS futárszolgálattal  juttatjuk el Önökhöz a megrendelt árut 2 munkanapon belül.

Rendeléseket a rendeles@garota.hu email címre várjuk.

A 11.00 órától beérkezett megrendeléseket  másnap teljesítjük.

A megrendelésnél kérjük vegye figyelembe az alábbiakat:

A visszaigazoló emailben a szállítási költség nem szerepel. A megrendelt termékek végösszegét látja.

A megrendelés felvételét követően, amennyiben a megjegyzés rovatban jelzi, hogy értesítést kér a fuvardíj összegéről, válaszüzenetet kap. A csomag nem kerül feladásra addig, amíg Ön nem jelez vissza, feladhatom-e a csomagot. Amennyiben nem kér fuvardíj visszaigazolást, automatikusan feladásra kerül a kért termék.

Az MPL és a GLS futárszolgálat a szállítás napján üzenetet ír a megrendelésen feltüntetett telefonszámra a kiszállítás időpontjáróés a fizetendő összegről.

Csomagolóeszköz: Az utánvéttel küldött csomagok gondosan vannak becsomagolva, hogy szállítás közben minimális kockázat legyen a sérülés veszélye. Ehhez kartontálcákba csomagolva küldjük a a termékeket, melyek ára csomagonként 205 Ft + Áfa.

Minden terméknél feltüntetésre kerül a kiszerelési egység. Kérjük ezek figyelembe vételével legyenek szívesek a palackokat rendelni. A higiéniai és élelmiszeripari követelményeknek megfelelve NEM áll módunkban az egységcsomagokat megbontani.

Áru cseréjével, visszavételével kapcsolatos információk:


Vitás, vagy bizonytalan esetekben a hatályos jogszabályi előírások szerint járunk el. Az interneten történő vásárlással a PTK (Polgári Törvénykönyv) szerinti vételi szerződés jön létre az adott tárgyra. Ön csak akkor számít „fogyasztó”-nak, ha magánszemélyként vásárol. A PTK szabályozza a szavatossági előírásokat.
Szavatosság: az értékesítő felelősséget vállal arra, hogy amit Ön megvásárol, az kifogástalan. A helytelen tárolásból (napfény és hő, alakváltozást idéz elő a pet palackokkban )eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

BÁRMILYEN REKLAMÁCIÓT E-MAILBEN ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI. SMS-BEN KÜLDÖTT REKLAMÁCIÓT, NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!

8 munkanapon belül indoklás nélkül Ön elállhat a vásárlástól. Ezen jogát attól a naptól gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotában a visszáru levéllel  visszaküldheti címünkre. A csomag visszaküldésének címe: Garota Kft. 6230 Soltvadkert, Szentháromság 98/1. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő szállítási költségek a vásárlót terhelik. Cserére vonatkozó igénye esetén kérjük, küldjön e-mailt , vagy levelet és a kért árut Önnek megküldjük. Csereigény esetén a visszaküldött termék árát küldjük ki Önnek, majd a cseretermék beérkezése után az igényelt termékeket is rendelkezésre bocsátjuk. A visszaküldött termék árát küldjük ki az Ön címére, vagy a megadott bankszámlaszámra. Az összeget haladéktalanul, az elállást követően, legkésőbb 30 napon belül a Garota Kft. köteles visszatéríteni. Az áru személyes cseréjére lehetőség van az alábbi címen: Garota Kft. 6230 Soltvadkert Szentháromság 98/1 szám.

Elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén minden esetben ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza címünkre. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra vagy az Ön címére a Garota Kft. visszatéríti a termék vételárát, feltéve ha a visszaküldött áru sértetlen, eredeti csomagolásban érkezik vissza hozzánk. Bontott, sérült terméket nem áll módunkban visszavenni!

Adatkezelés:

A vásárlás során rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki további harmadik fél számára, kivéve  a megrendelés teljesítéséhez.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

 

MPL csomag házhoz kézbesítési Nettó alapdíjak Ft-ban:


 

A táblázat egy becsült árat ad meg, csak egy kalkuláció. A pontos végösszeg minden vásárlás esetén egyedi, a mennyiségtől, a súlytól és a szállítás távolságától függően számolja az MPL Üzleti programja.

E-útdíj felár:

Az e-útdíj mértéke a fenti táblázatokban szereplő alapdíjak 4.5%-a.       

 

Üzemanyag felár:

Az üzemanyag felár konkrét mértéke függ a NAV által, minden hónap első munkanapján, gázolajra megadott, teljesítéskor érvényes bruttó ártól. Az MPL Üzleti csomag üzemanyag felára a fenti táblázatokban szereplő alapdíjakra számítandó, az alábbiak szerint:

 

Üzemanyag felár

 440 Ft / l-ig

0 %

 440 Ft / l felett minden megkezdett 10 Ft után

1 %

 

GLS Szállítási Díja

 

A szolgáltatások igénybevételével a Megbízó a GLS General Logistics System „Általános Üzleti Feltételek”-et, valamint az „Általános Csomagbiztosítási Feltételek”-et elismerik és elfogadják.

Az alábbi Nettó díjtáblázat belföldi csomag/db feladása esetén:

 

Csomagsúly

Fuvardíj/csomag

 

0,1-0,5 kg

1000 Ft

0,6-2 kg

1400 Ft

2,1-3 kg

1500 Ft

3,1-5 kg

1700 Ft

5,1-10 kg

1900 Ft

10,1-15 kg

2100 Ft

15,1-20 kg

2200 Ft

20,1-25 kg

2500 Ft

25,1-30 kg

2800 Ft

30,1-40 kg

3500 Ft

 A szolgáltatás átalánydíjas, minden csomag után+Ft fizetendő a fuvardíjon felül

Utánvét összege

Díja

 

10.000 Ft-ig

400 Ft

20.000 Ft-ig

600 Ft

50.000 Ft-ig

700 Ft

100.000 Ft-ig

1000 Ft

150.000 ft-ig

1500 Ft

499.999 Ft-ig

A beszedett érték 1,2%-a

   
   
SMS értesítés szolgáltatás díja 200 ft
   

Az árak csomagonként értendőek és nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t.

GLS értéknövelő szolgáltatások

Garantáltan másnapra.

Ezzel a szolgáltatással garantáljuk a felvételt követő munkanapon történő kézbesítést-pénz visszafizetési garanciával. Ha a szállító hibájából ez nem történik meg, a fuvardíj, valamint a szolgáltatás felárának kétszerese visszafizetésre kerül.

Üzemanyagfelár

270 Ft felett minden megkezdett 10 Ft/l dízel árváltozás után /csomagonként/+10 Ft/csomag kerül kiszámlázásra. Az üzemanyag felár mértéke a gázolajnak a NAV által minden hónap első munkanapján hivatalosan közzétett árától függ.

 

Elérhetőségünk:

Garota Kft.

6230 Soltvadkert, Szentháromság 98/1.

email: rendeles@garota.hu

Created by: DevelMedia